S.Sköld Byggentreprenad

S.Sköld Byggentreprenad

Hej på er alla glada människor som vill läsa här i min lilla blogg! Jag har äntligen tagit steget och öppnat ett eget företag. Ett data och IT-företag. Jag hade länge gått arbetslös när jag bestämde mig för att starta eget. Innan jag kunde öppna behövde jag omfattande hjälp med att renovera lokalerna, och då fick jag rådet av en annan egenföretagare att vända mig till ett företag som kan hjälpa till med det mesta inom renovering i Kävlinge, ett företag som heter S.Sköld Byggentreprenad. 

 

Jag fick tipset om det här företaget av en butiksföreståndare som själv anlitat sig av S.Sköld Byggentreprenad. Denne butiksföreståndare peppade mig när jag startade eget, och han ville absolut inte att mina drömmar skulle krossas av något oseriöst byggföretag som det tyvärr finns alldeles för många av. Jag är verkligen glad att jag fick det här tipset på det här företaget, för ett bättre jobb än det som de har gjort, när de byggt om här i lokalerna, det har jag svårt att tro att någon annan hade kunnat göra lika bra som S.Sköld Byggentreprenad. När det gäller möjligheten till att få hjälp med någon renovering i Kävlinge så är det nog inget uppdrag som är omöjligt för S.Sköld Byggentreprenad. Om du vill veta mer om de tjänster de erbjuder inom renovering i Kävlinge så ska du förstås ta och höra av dig till dem så fort som möjligt. De är av den uppfattningen att alla som söker deras hjälp, oavsett om det är ett företag, en organisation eller en privatperson, ska kunna få kvalitativ och kostnadseffektiv hjälp. Det är inte bara ett företag för oss som behöver hjälp med någon renovering i Kävlinge, även ni på närbelägna orter, till exempel i Lomma eller Bjärred är välkomna att höra av er till dem. 


Kommentarer är stängda.