Massage i Mjölby

Massage i Mjölby

Hej och morgon denna måndag, hoppas ni haft en bra helg. Den här veckan rivstartar jag med ett nytt inlägg här på bloggen och jag ska berätta för er hur jag som arbetar med datorer och IT har gjort för att komma tillrätta med mitt problem med huvudvärk. Jag har börjat med massage i Mjölby hos ett företag som heter Massage & Harmony Mjölby

När man sitter framför en datorskärm hela dagarna är det lätt hänt att arbetsställningen blir fel. Jag fick huvudvärk för att jag suttit med nedböjt huvud samtidigt som jag skrev på tangentbordet och det orsakade en stelhet i nackmusklerna. Även axlarna har jag haft en tendens att spänna utan att jag tänkte på det förstås. Givetvis kom inte mitt problem med kronisk huvudvärk över en natt men när det väl kom så blev det riktigt jobbigt. Jag hade två saker att välja på, antingen äta värktabletter eller försöka med någonting annat som skulle kunna få värken att försvinna. Jag valde att börja med att gå på behandlingar i massage i Mjölby hos Massage & Harmony Mjölby och nu kan jag knappt vara utan det. Givetvis så gick jag till företagshälsovården också och fick en annan kontorsstol att sitta på och ett höj- och sänkbart skrivbord. Jag hoppas att jag ska slippa problem i framtiden men tack vare att jag även blev så avslappnad av denna massage och att jag mår så ofantligt bra när jag går på massage i Mjölby hos Massage & Harmony Mjölby så kommer jag fortsätta att komma tillbaka trots att huvudvärken i stort sett har försvunnit. Det finns några olika massagebehandlingar att välja på och du kan få veta mer ifall du hör av dig till företaget. 


Kommentarer är stängda.